Big House Hotel

Hotel Big House Plitvička jezera  je novoizgrađen hotel s 3 zvjezdice smješten u malom mjestu – Ličko Petrovo selo, na udaljenosti od svega 9 km do najvećeg i najpoznatijeg nacionalnog parka Plitvička Jezera, i samo 7 km od državne granice s Bosnom i Hercegovinom. U sklopu hotela, nalazi se depadansa Villa Korina i restoran.

Glavna zgrada hotela raspolaže s 35 prostranih smještajnih jedinica, od kojih 27 ima 27m2, a 8 ima 36 m2. Sve sobe imaju jednake ležajeve dimenzije 200×90 koji se po potrebi mogu spojiti u double bed, ili odvojiti u twin bed. Također u sobama se po potrebi mogu dodati još 2 dodatna ležaja, čime jedinica postaje četverokrevetna soba idealna za obitelji s djecom.
Sve sobe opremljene su televizorom s antenskim priključkom , radnim stolom i internetskim pristupom, te centralnim grijanjem.

Uz smještaj, hotel nudi uslugu pića i prehrane u rustikalno uređenom restoranu koji se nalazi na 100 metara udaljenosti od hotela. Restoran raspolaže s kapacitetom od 80 sjedećih mjesta, i peći na drva u sredini restorana koja stvara jedinstven ugođaj i daje poseban okus hrani.

Uz smještaj i restoran, hotel raspolaže s vlastitim parkiralištem koji se nalazi ispred samog objekta i dostupan je gostima bez prethodne najave.

Zbog svoje pogodne lokacije, hotel predstavlja idealno polazište za različite izlete, kao što su, izlet u najstariji nacionalni park Plitvička jezera i izlet na rijeku Unu (BiH) gdje gosti mogu uživati u predivnom pogledu na jedan od najljepših vodopada u Europi – Štrbački buk .